Vår skåplösning CRIBWISE®

Vi erbjuder ett smart skåp som alltid ser till att dina förnödenheter finns på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Med våra smarta CRIBWISE®-skåp kan du lagerföra i princip vilka produkter som helst med upp till 990 lagerplatser.

Du fyller det med vad du vill!

En av de stora fördelarna med våra CRIBWISE®-skåp är att du slipper låsa upp dig till ett segment eller en leverantör. Här kan du istället själv välja var du köper produkterna och vad du vill fylla skåpet med. De som idag använder våra skåp lägger allt från huvudvärkstabletter och arbetshandskar till borr och elverktyg i sina skåp.​

En inköpsrevolution

Du ska aldrig behöva bli hindrad av en brist på förnödenheter. CRIBWISE® känner av när en artikel börjar ta slut och du kan ställa in vid vilket saldo skåpet automatiskt gör en beställning av nya varor. Framtiden är här nu!

​Sluta leta!

Du behöver inte lägga din dyrbara tid på att hålla ordning och fundera på var du la grejerna senast. Sluta leta, välj en plats på dina förnödenheter och låt CRIBWISE® hämta fram det du söker!

Startklar

Vi hjälper dig med installationen och gör skåpet redo för användning. Vi förbereder även inköpen och ordnar med bilder och information kring artiklarna i skåpet. Sen är det bara att köra igång!

✓ Ökad kontroll över förbrukning och lagerhållning.

✓ Uttag och utlåning av förnödenheter och verktyg.

✓ Anpassad utformning – välj varorna själv!

✓ Automatiska inköp när en produkt börjar ta slut.

✓ Personliga inlogg för personalen.

✓ Statistik hjälper dig få en god överblick över förbrukningen.

Ta kontakt med oss för att höra mer om våra lösningar

Vi jobbar aktivt för att hela tiden ligga i framkant med lösningar som fungerar för dig som kund. Om du vill att vi presenterar vår skåpslösning för er eller om ni önskar besöka vår butik för en demovisning är ni mer än välkomna!

Rasmus Larsson Pavlov

Säljare
0370-33 15 06