Presenter & profilprodukter

Nu har du som Göhlinskund möjligheten att köpa presenter och profilprodukter från oss. Genom olika högklassiga leverantörer har vi kunnat paketera olika kvalitetsprodukter åt er - vi har alltså medvetet valt bort krimskramset.

Som du förhoppningsvis redan vet kan Göhlins kan ta fram allt möjligt till industrigolvet. Detsamma gäller alltså nu för semestergåvor, julklappar till personalen och det bästa till mässbordet.

Du handlar av en pålitlig leverantör som kan vara breda i sitt utbud, som är flexibla efter era önskemål och som alltid vill underlätta för dig som handlar.

Längst ner på sidan hittar du kontaktuppgifter, kontakta någon av våra experter på detta område om du vill veta mer och få hjälp att beställa!

Här vill vi nu visa dig våra olika kategorier så att du kan inspireras och därefter säkra upp de bästa presenterna eller profilprodukterna på länge! 

Frågor? Chatta med oss!

TRÄNINGSKLÄDER

Tack vare vår leverantör Craft kan vi erbjuda ett komplett sortiment av träningskläder.

Vi hjälper dig hitta moderna och snygga tröjor, byxor, linnen, shorts, tights, skor, strumpor, sport-BH:ar, underställ, badkläder... You name it!

Vi kan också hjälpa er med era önskade tryck på plaggen tack vare Göhlins egna tryckmaskin.

RESVÄSKOR

En stor och framförallt pålitlig väska gör resan både bättre och tryggare!

På vissa modeller finns det dessutom utrymme för att trycka er logga eller en text på väskan. Perfekt om företaget ska representeras på ett snyggt sätt på tjänsteresan!

SKINNVÄSKOR

En rejäl väska i skinn är nog bland det snyggaste och framförallt det mest användbara man kan äga. Du får tidlös design och smarta förvaringslösningar, vare sig det rör sig om datorväska, sportbag eller weekendbag. Välj också att få en egen logga eller en personlig text inpräglat i skinnet för maximal lyxkänsla och en helt unik väska!

VÄSKOR FRÅN THULE

I över 75 år har Thule skapat olika lösningar för att underlätta livets alla äventyr. Väskor tillverkar de i många olika varianter och du hittar flera av dem hos oss. För att göra snygga väskor av hög kvalitet ännu bättre kan du också trycka eller - på vissa modeller - brodera din önskade logga eller text på väskorna.

KNIVAR

En bra kniv är din bästa vän i köket - vare sig du är proffs eller glad amatör. Välj bland olika modeller och hitta din favorit - kanske en helgjuten eller med lyxiga handtag i trä?

PANNOR & GRYTOR

Grytor och pannor av högsta kvalitet gör matlagningen roligare! Välj bland olika modeller, storlekar, material och användningsområden. Bland annat belagda stekpannor och rejäla stålgrytor är favoriter i de flesta kök och är perfekta för daglig användning!

GLAS

Vi hjälper dig hitta snygga glas av olika slag, vare sig det är till champagne, vin, whisky eller just ditt val av dryck! I sortimentet finns det också flera sorters handgjorda karaffer som verkligen kommer imponera på middagsgästerna!

KÖKSREDSKAP

Bra köksutrustning kan man inte få nog av! Har du grejer av god kvalitet där hemma i köket gör det matlagningen avsevärt mycket enklare och roligare! Vi kan bland annat erbjuda knivblock, skärbrädor, slipstenar och även mandoliner! Har du en egen idé på något annat köksredskap du vill ge bort? Fråga oss, vi kan säkert hjälpa dig ta fram det!

SKINNPRODUKTER

Här kommer mer lyxiga produkter i skinn! Vad sägs om förkläde, öl- eller vinväska, necessär eller vedkorg? Precis som med väskorna i skinn kan du få din logga eller en text inpräglad i skinnet. Du kan därmed förvänta dig en hög känsla av lyx när du får hem dina skinnprodukter!

FÖR HEMMET

Pynta hemmet kan man inte göra för mycket! Vi kan erbjuda olika passande doftljus och doftpinnar, men också en del heminredning och dekoration - bland annat mysiga filtar och snygga lampor!

KLÄDER

Göhlins har på senaste tider växt sig starka på både arbetskläder och träningskläder, men vi kan också hjälpa dig med snygga kläder till kontoret eller fritiden. Vi har ett stort utbud av skjortor, tröjor, västar, kepsar, mössor och mycket annat. Såklart ordnar vi också med ditt önskade tryck eller brodyr för en unik och 100% proffsig slutprodukt!

TAKE AWAY-MUGG

Praktisk och snygg mugg för när du är på språng. Det här är ingen engångsmugg i papp, utan den kan diskas och användas om och om igen!  Tryck din logga eller din personliga text på muggen och så har du en läcker och unik mugg att visa upp!

ELEKTRONIK & TEKNIK

Powerbank, trådlös laddning eller Bluetooth-högtalare som profilprodukt? Jo, den har man hört förr. Men med lyxig lysande gravyr helt enligt dina önskemål? Då snackar vi! Flera teknikprodukter finns också delvis eller helt i trä för en härlig naturlig känsla.

FLASKOR & TERMOSAR

Alla som testat vet att det är stor skillnad på att ha en vanlig sportvattenflaska och en isolerad variant i exempelvis stål. Vi hjälper dig hitta en kvalitetsflaska som passar dig! Givetvis kan du också märka upp flaskan eller termosen med ett snyggt tryck så är utflykterna räddade för hela året - här har du en produkt som håller! 

PRESENTKORT

När idéerna tryter så finns det alltid presentkort att tryggt falla tillbaka på. Vi kan hjälpa dig ta fram olika  presentkort på olika kategorier så som kläder, intredning, smycken, hemelektronik, glas, kroppsvård, friluftsprodukter och mycket mer!

ÖVRIGT

Göhlins är en stark leverantör som löser det mesta. Har du bläddrat igenom denna sidan, funderat kring sortimentet men till slut fått en annan idé? Hör av dig till oss ändå så tittar vi på det tillsammans! Vi kan säkert hjälpa dig!

Ser du något som verkar intressant?

Tveka då inte att kontakta oss:

Emil Göhlin

Marknadsföring/E-handel
0370-33 15 05