Effektivisera dina inköp kostnadsfritt
2020-02-26

Effektivisera dina inköp kostnadsfritt

Gör dina inköp via QR-kod appen. Effektiviserar flöde och minska stillestånd.


En QR-kod applikation som revolutionerar tillvägagångssättet för inköp av förbrukningsvaror till industrigolvet. Effektiviteten ökar och risken för stillestånd minskar. En kostnadsfri lösning som Göhlins i Gnosjö erbjuder och gör även hela installationen. Appen inriktar sig framförallt på återkommande produktköp som förbrukas under veckorna, allt från borr, bult, kopplingar, skär mm. 

Appen har varit i drift under flera år och antalet installationer har blivit fler, men även de befintliga QR-kod användarna har valt att utöka installationen på fler produkter. När man väl börjat använda tjänsten inser man snabbt hur mycket tid det finns att spara som tidigare lagts på samtal och mailkonvserationer. Något som märks av på industrierna är saker som ökad effektivitet, tidsbesparing och minskat bortfall.

Från att ordern skickas tar det sekunder för att läsas in i affärssystem, därefter plockas ordern inom 30 minuter för att kunna levereras till samma dag. Snabba beställningar och snabba leveranser.