Första halvan 2021
2021-07-09

Första halvan 2021

En händelserik start på 2021 med flera nya kompetenser och stora investeringar hos flera kunder


Nu har vi avverkat första halvåret 2021 och det har varit väldigt händelserikt. Försäljningen på arbetskläder har tagit en rejäl fart då vi sen årsskiftet sålt till över 70 kunder. Ett annat område som tuffar på enligt förväntningar är tejpavdelningen som ökade med ca 25%. Den totala försäljningen har faktiskt aldrig varit så hög under en halvårsperiod sen 1912. Vi har aldrig sålt så många traverser heller och det tyder på att företagen expanderar och investerar i Gnosjöregionen, vilket är fantastiskt kul.


Alla säljare åker numera helt fossilfritt, vi har installerat en EnergyHub som fasbalanserar samt att vi har beställt solceller till lokalen. Innan året är slut ska vi vara en klimatneutral verksamhet och vara bäst i branschen även på det området! Så fort det kommer fossilfria transportbilar som klarar våra krav kommer vi att införskaffa sådana. Efter att vara miljöcertifierade håller vi på att växla upp till ISO 14001 & 9001 som blir klart framåt årsskiftet.


Vi växer även personalmässigt med 6 nyanställda – Sanna sköter personalen och mycket annat, Marie klär upp våra kunder och även kollegor, Adina sköter inköpen i stället för Mladen som numera är säljare, Oskar samarbetar med Emil på marknadsavdelningen, Hugo har tagit över efter Åke som slutat efter 46 år och Kelly tog över efter Anton med att köra en av budbilarna.


I den så kallade butiken har det också hänt en hel del och fortfarande händer det spännande saker. Nästan alla gondoler är borta och vi har börjat bygga upp miljöer och utställningar. Snart har vi även fyllt lagerhissen! 100% av alla produkter kommer in bakvägen och 98 % går även ut den vägen. Lagerpersonalen kan på detta sätt plocka mer effektivt.


Annexet har fått en bättre själ också då golfpron Erik har haft 140 golfare där för att träna, vi har 6 hyresgäster bl.a. GKC som har tre rum för ett 2-årsprojekt och Ung Drive som har en TV studio. Större delen använder vi själva för vår tejpavdelning samt Nordenagenturen för tillfällig skyddsfilm.

Nu är vi nära semestern och en välbehövlig vila och vill tacka våra kunder för ett fantastiskt första halvår!

Vi på Göhlins önskar en varm och skön sommar!