2023-06-01

Överraskande och ärofylld prisutdelning

Göran, Ludvig och Emil Göhlin är Årets företagare i Gnosjöregionen


Ett inbokat frukostmöte på Klubben by Göhlins skulle visa sig handla om något mer...

Det började med att Företagarna i Gnosjöregionen ville bjuda sina medlemmar på frukostmöte och rundvandring nere på Klubben by Göhlins. Det bokades in och ett glatt gäng anlände på morgonen. Emil förberedde frukosten och berättade även om Klubbens verksamhet.

Sen kom överraskningen - Företagarna i Gnosjöregionen skulle passa på att dela ut sitt pris till Årets företagare denna dag och det visade sig gå till Göran, Ludvig och Emil.

Familjen Göhlin vill rikta ett stort tack till alla medarbetare, leverantörer och kunder som varit en del av den 111-åriga resan, en resa som bara har börjat!


Motivering:

"I över 110 år har de försett bygdens företag med allt från fästelement till smörjmedel, och framför allt har man levererat en exceptionell service genom sin närhet, kunskap och flexibilitet. Företaget som nu drivs av tredje och fjärde generation har dessutom öppnat upp ett vardagsrum fyllt med hälsa, gemenskap och glädje för varenda Gnosjöbo. Det kallar vi service ”The Gnosjöandanway”. Priset för Årets företagare går till Göran, Ludvig och Emil Göhlin, Göhlins i Gnosjö AB."

 

Om Företagarna:

En intresseorganisation som företräder omkring 60 000 företagare genom 250 lokalföreningar, bland annat Företagarna i Gnosjöregionen. De erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat.

foretagarna.se

Kriterier för att vinna