2023-11-09

"All time high" i oktober!

Vi har haft vår starkaste månad någonsin.


"Vi närmar oss slutet på det 111:e året i företagets existens och under denna väldigt långa period har vi aldrig sålt för så mycket på en och samma månad som vi gjorde i oktober 2023.

Det pratas mycket om att det är ett tufft ekonomiskt klimat. Ja, det är hög inflation och en del oro på marknaden. Men vi har lyckats rädda och även utveckla vår kundbas trots detta, vilket vi är mycket glada över.

Interna satsningar har också gett resultat: Personalförstärkningar, utarbetade säljstrategier, effektiviseringar och framförallt ett gott lagarbete gör att vi kan berätta om denna nyhet. Vi är väldigt stolta över det hårda arbete som alla i personalen bidrar med!" 


- Ludvig Göhlin, vd

 

 

 

På Göhlins har även försökt söka efter andra alternativa framgångsfaktorer och landat i minst tre möjliga scenarion. Varför har vi lyckats nå all time high just nu?

  1. Är det för att Anton Hjelm återvände efter ha varit ute på vift i 6 månader, samlat kraft och kommit igång som vår digitala storsäljare?
  2. Är det GG:s nya morgonrutin som ger resultat, när han nu startar dagen 05:00 med en timmes cykling på Klubben samtidigt som han ser ”NCIS: Los Angeles” på telefonen?
  3. Eller att GSK-profilen Christian Bjelke (som här på bilden sitter ner för första  gången sedan dagen han började här) kombinerar sitt överskott av energi med en förmåga att aldrig sluta mingla runt hos kunderna?