Industrimattor för dig

När det kommer till att förbättra säkerheten och ergonomin på en arbetsplats kan du titta ner för att hitta en enkel och kostnadseffektiv lösning. Stående arbete sliter på kroppen och allt börjar där du har kontakten med marken.

Safety First

Hitta din rätta matta

Vi hjälper dig hitta den rätta mattan som lever upp till dina hårda krav. Blöt eller oljig miljö? ESD-skydd? Mattkant uppmärkt med stark varningsfärg? Enklare basmatta? Stilren modell för kontoret? Göhlins hjälper dig utvärdera situationen och guidar dig till rätt matta.

Hög flexibilitet - anpassa måtten efter dina behov!

Varje arbetsplats har sina egna behov. Ibland räcker det med standardmått för en enklare arbetsstation. Men lita på att det finns goda möjligheter att anpassa måtten efter dina utrymmen. Kontakta oss och vi hjälper dig!

DIN KONTAKT:

Niklas Vickman

Säljare
0370-33 15 16

På Göhlins står vi alltid redo för att ge dig bästa möjliga service. Vi guidar dig till de rätta produkter och ser alltid till era behov. Men över 110 år i branschen vet vi ett och annat om industrin och vi utvecklar ständigt vårat sortiment. Vi är en flexibel helhetsleverantör för industrin!

 

BOKA IN OSS FÖR BESÖK:

Vi besöker gärna er och hjälper er identifiera behoven och komma fram till er bästa lösning. Kontakta oss och påbörja resan mot att fylla era arbetsstationer med de halksäkra och ergonomiska mattor!

INSPIRATION: