VI SÖKER LAGERPERSONAL

För att möta marknadens efterfrågan på våra produkter och tjänster behöver vi utöka vårt team i Gnosjö med ytterligare två medarbetare till vad vi kallar Avdelning 13!

Att jobba på Avdelning 13 innebär att du ingår i vårt lagerteam, ett team som arbetar tätt med resten av gänget på Göhlins. Dina dagar kommer att vara varierade och dina arbetsuppgifter består i huvudsak av in- och utleveranser, plocka, packa och leverera ordrar till våra kunder runt om i regionen på ett kostnadseffektivt och säkert sätt. 

Du är van vid att arbeta i ett högt tempo och utför dina arbetsuppgifter noggrant med hög precision. Som person har du ett personligt engagemang, en positiv inställning och en vilja att lära. Förmågan att arbeta självständigt finns hos dig men du gillar också att tillhöra ett team med stark laganda där man alltid backar upp varandra. Har du tidigare erfarenhet från lagerarbete är det klart meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har körkort, då laganda och stöttning av kollegor är viktigt för oss så kan det även bli aktuellt att hjälpa till med att köra en av våra budbil.

HUR DU SÖKER:

Du skickar in din ansökan med CV och personligt brev till sanna@gohlins.se. Ansök gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!