VI SÖKER PERSONAL

Vi fyller på med personal till vårt team med två medarbetare till Avdelning 13 - Lagermedarbetare och budbilschaufför!

Att jobba på Avdelning 13 innebär att du ingår i vårt lagerteam, ett team som arbetar tätt med resten av gänget på Göhlins!

Som LAGERMEDARBETARE blir dina dagar varierande och dina arbetsuppgifter består i huvudsak av in- och utleveranser, plocka, packa och leverera ordrar till våra kunder runt om i regionen på ett kostnadseffektivt och säkert sätt. 

Som BUDBILSCHAUFFÖR får du möjligheten att leverera produkter och träffa våra kunder runt om i GGVV-regionen. Du kommer även att vara en del i logistikflödet inne på Göhlins och spela en viktig roll i den dagliga verksamheten. 

För att trivas hos oss har du ett personligt engagemang, en positiv inställning och en vilja att lära. Du är van vid att arbeta i ett högt tempo och utför dina arbetsuppgifter noggrant med hög precision. Förmågan att arbeta självständigt finns hos dig men du gillar också att tillhöra ett team med stark laganda där man alltid backar upp varandra. Har du tidigare erfarenhet från liknande arbete är det klart meriterande men inget krav. 

 

HUR DU SÖKER:

Du skickar in din ansökan till sanna@gohlins.se, gärna så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!