göhlins 3.jpg

År 2012 fyllde vi 100 år

Göhlins har varit ett privatägt företag i Gnosjö sedan 1912. Företaget ägs idag av familjen Göhlin .

Under Göhlins första 100 år har vi utvecklats tillsammans med de företag som utgjort vår omvärld i Gnosjöregionen. Den resan har inneburit långsiktiga förändringar i sortiment, i personal och i vårt erbjudande till marknaden. Samtidigt har mycket hänt i vår omvärld. Bara de senaste 20 åren har inneburit stora upp- och nedgångar i ekonomin. Vi har klarat oss när delar av kundunderlaget har försvunnit eller ombildats på olika sätt. 

Vi fortsätter nu att utvecklas tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Och vi fortsätter att vara ett privatägt, flexibelt och kundfokuserat företag. Vi vill erbjuda er service och kompetens. Vi vill lära känna er så att vi kan lösa era problem. Vi vill leverera snabbt och till rätt pris. 

Idag är vi 16 personer som står beredda att ta emot din fråga eller beställning. Vi finns fortfarande i Gnosjö och vi tycker fortfarande att det roligaste som finns är att göra affärer med våra kunder och lösa de uppgifter vi ställs inför.

Produkterna och utmaningarna förändras med tiden men vårt uppdrag är detsamma som 1912. Att ge dig som kund precis det du behöver.