2018-11-19

Marknadsledande Dalstorpföretag servar jättarna

Volvo, Scania och NIBE är bara några exempel på kunder som Lideco har i sin portfolio. Företaget i Dalstorp är marknadsledande leverantör av verktygskomponenter och tjänster till den svenska plåtformande industrin.


Sedan 1985 har Lideco jobbat hårt för att uppnå bästa möjliga kundnöjdhet vilket de gör genom korta leveranstider och hög service. Precis som många andra framgångsrika företag har Lideco investerat i långsiktiga relationer både till kunder och partners.

  • Redan för 30 år sen (1985) åkte jag och Lidecos grundare Bertil Lidh till Göhlins för att köpa industriförnödenheter, berättar Bo Nilsson, försäljningsansvarig.

Snabba och säkra leveranser är en garanti som är starkt förankrad inom Lideco. Det är viktigt att det som kunden beställt når dem i tid för att de, i sin tur ska kunna producera. Att Göhlins som leverantör får vara med och lösa problem är något som vi är mycket stolta över. Jörgen Carlsson, produktionsansvarig som dagligen tar emot leveranser från Göhlins värderar den snabba problemlösningen.

  • Jag sparar mycket tid tack vare Göhlins. Att de dessutom ligger nära och kan åka ut samma dag är oslagbart.

Även Marie Olofsson, medarbetare på Göhlins är ute hos Lideco upp till två gånger i veckan och lägger de beställningar som behövs på plats för att Lidecos produktion ska flyta på. Detta är en lösning som växt fram allt eftersom Lidecos och Göhlins partnerrelation utvecklats genom åren.

  • Marie har lärt känna vår verksamhet och vet vad vi behöver, så vi kan koncentrera oss på snabba leveranser till våra kunder fortsätter Jörgen.

Nästa gång du åker i en Volvo finns det stor chans att Lideco levererat komponenter för att plåtbearbetningen av just den bilen skulle vara möjlig. Att Lideco dessutom mottagit det prestigefyllda priset Volvo Quality Exellence Award gör oss som partner väldigt stolta. Idag är även Göhlins återförsäljare av Lidecos produkter inom Gnosjöregionen.

  • Har man en god relation vågar man vara öppen och diskutera och hitta nya lösningar och samarbeten, fyller Petra Landberg marknadskoordinator i.

Vi på Göhlins är glada över att få växa med våra kunder. Tillsammans har vi byggt upp ett starkt samarbete och framtiden ser ljus ut!

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Hör av dig till Ludvig Göhlin på Göhlins 0370-33 15 22 eller maila Ludvig@gohlins.se.