Innesäljare
2021-12-28

Innesäljare

Bli en del av Göhlins-gänget. Sök tjänsten som innesäljare!


Vi har sedan vår start utvecklats tillsammans med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Vi vill fortsätta att utvecklas och fortsätta göra det vi är bra på, vilket är att erbjuda kunden flexibilitet, service och kompetens. Vill du vara med på vår fortsatta resa framåt? 

Som innesäljare hos oss på Göhlins får du arbeta med varierande uppgifter med fokus på att hjälpa och utveckla våra kunder via telefon och mail. Det kommer handla om allt från offertframtagning och orderhantering till att besvara frågor för optimerade lösningar gällande sortiment och teknisk rådgivning. Du hanterar olika typer av kunder med skiftande behov, allt ifrån stora koncerner till mindre bolag där du i alla lägen använder ditt affärsmannaskap för att bemöta kunden på ett professionellt sätt. I din vardag har du ett tätt samarbete med våra utesäljare kring projekt och kundspecifika lösningar. I rollen kommer du även att arbeta med vår digitala försäljning, vilket innebär att du kommer bearbeta och utveckla våra befintliga webbkunder.

Vem söker vi? 

Som person behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och lösningsorienterad. Du har förmågan att affärsmässigt kunna bygga relationer och arbeta konsultativt för att hitta den optimala lösningen för våra kunder. Din bakgrund kan variera men ett tekniskt intresse och vana att arbeta administrativt kommer att hjälpa dig i din roll. Du kan ha erfarenhet från en sälj/supportinriktad roll alternativt är du service/underhållstekniker och vill ta steget vidare till en annan roll. För oss är personligheten viktigast. Har du ambitionen och viljan så kommer du att lära dig. Vi kommer ge dig möjlighet till utbildningar där du kan utvecklas tillsammans med oss! 

Skicka in ditt personliga brev och CV till sanna@gohlins.se senast 12 januari. Vi väntar på din ansökan!