Göhlins sponsrar finalen i rally-SM
2021-09-08

Göhlins sponsrar finalen i rally-SM

Efter att ha tvingats ställa in förra årets upplaga är det nu äntligen dags för årets stora motorhändelse. Göhlins Skilling 500 är bara några veckor bort och vi är alltså tillbaka som huvudsponsor. Vi kommer att finnas ute på en sträcka och bjuda på ett kokande publikcentrum.


Skilling 500 är ett rally som körts sedan början av 70-talet men det är först i år som rallyt fått SM-status. I år går det av stapeln den 24-25 september och under namnet Göhlins Skilling 500. Det är den sista deltävlingen i årets rally-SM och betyder därmed att mästarna ska koras här i våra hemtrakter.

Ni hittar Göhlins på sträcka 11 och 14, som körs på lördagen i närheten av Gnosjö. Där kommer vi att bjuda på lite korv, kaffe och andra rallyförnödenheter och njuta av den svenska rallyelitens framfart tillsammans på ett säkert sätt.

Det är alltså en och samma sträcka som tävlingsbilarna kör igenom två gånger. Den exakta utformningen av sträckan kommer att offentliggöras under tävlingsveckan. Håll utkik på vår Instagram @gohlins efter mer info.

Information om tider och parkeringar kommer att finnas i rallyts program. Vi säljer program torsdag-fredag under tävlingsveckan i vår butik. Övrig information om rallyt finns på rallyts officiella hemsida. 

Vi är oerhört stolta över att vara med och stötta detta stora och actionfyllda evenemang. Välkomna till Göhlins Skilling 500! Som vi har längtat!