2023-05-25

Göhlins firade 111 år

Jubiléum i vårsolen!


11 maj öppnade vi på Göhlins upp vårt område och hundratals besökare fick en minnesvärd och solig jubiléumsdag hos oss i Gnosjö. Inbjudna kunder, leverantörer, släktingar, tidigare anställda m.fl. kunde njuta av grillbuffé, trevliga möten, aktiviteter, tävlingar och framförallt god gemenskap!

Efter månader av planering var det dags för ett storslaget firande. Det var nu ett par år sedan vi kunde anordna något större kundevent och vi kände att det verkligen var dags. Dagarna innan eventet hjälptes Göhlinspersonalen åt med förberedelserna. Det städades, byggdes, pyntades och dukades. Skyltar sattes upp och alla ytor gjordes redo på olika sätt.

 

GRILLBUFFÉ I WESTERNMILJÖ

Mellan Klubben och Annexet skapade vi en härlig miljö med inslag från de sydstatliga delarna i USA. Rökiga eldstäder, råa egensnickrade trämöbler, oljefat, kabeltrummor, tält, bänkar och en hel rad med grillar.

Morgonen den 11 maj anlände så våra leverantörer med bord, rollups och högkvalitativa industriförnödenheter att visa upp. Totalt 30 leverantörer placerades ut i både vår butik, i Annexet och utomhus.

Omkring kl. 11 anlände gäster och grillarna tändes på det nu färdiga området ute på parkeringen. Den kompletta buffén stod krögarduon Filip Carlsson och Torbjörn Colfach för och besökarna kunde njuta av olika sorters kött plus grönsaker och andra tillbehör.

 

GOTT OM SAKER ATT SE OCH GÖRA

Vi uppskattar att det kom över 500 besökare som alla fick chansen att känna in den bredd och flexibilitet som Göhlins erbjuder. Trots att det bara var en bråkdel av våra leverantörer som fick plats att ställa ut så bidrog alla till en väl tilltagen helhet av våra stora produktområden. Hos leverantörerna kunde man också ställa upp i tävlingar och vinna allt från skruvdragare till kläder.

Förutom att äta gott och möta våra leverantörer kunde man runt om på området även spendera besöket med att läsa om Göhlins långa historia, fika, testa en racingsimulator delvis byggd med Göhlinsprodukter samt se vårt logistikarbete och vår tejpavdelning.

 

KVÄLLSMAT I OTROLIGT SOLSKEN

Efter kl. 17 tändes grillarna igen och de kunder och leverantörer som valde att stanna kunde njuta av den otroliga eftermiddagssolen ett tag innan den försvann bakom Klubben. En utmärkt "halv special" serverades tillsammans med kall och god dryck!

Vi rikta ett enormt tack till alla er som besökte oss och er som på andra sätt hjälpte till och bidrog till denna minnesvärda dag när vi firade 111 år som företag!

_