Göhlins har börjat med film

GÖHLINS I GNOSJÖ UTÖKAR

 

 

Göhlins i Gnosjö tar hand om agenturen i hela Norden för produkten SG Polymask "tillfällig skyddsfilm" som  det multinationella företaget 3 M  nyligen sålde till ett annat amerikanskt företag -  Pregis .

- En ny milstolpe i vårt företags historia, oerhört positivt och stimulerande, säger Göran Göhlin som är VD i det anrika Gnosjöföretaget.

 

Göhlins, som firade sitt 100-årsjubileum 2011, inledde samma år ett samarbete med 3 M och har sedan dess byggt upp en stor kompetens på området sammanfogningsprodukter.

- Vi är ledande inom området "tejp" och efterfrågan ökar hela tiden inom tillverkningsindustrin, inte bara här i Gnosjöregionen, säger Henrik Olofsson som är Göhlins specialist på området.

Göhlins konverterar både folie och tejp och nu utökas produktsortimentet med det som kallas "tillfällig skyddsfilm".

- Den här produkten ser vi på många områden och inte minst när saker och ting ska transporteras, t.ex. kyl- och frysskåp, bilar och  inom elektronikindustrin, påpekar Henrik Olofsson.

Det finns ett häftämne i produkten men när skyddsfilmen dras bort sitter inget kvar.

Göhlins började leverera produkten i februari och lagret är nu under ständig uppbyggnad.

 

Göhlins i Gnosjö är ett familjeföretag sedan starten och säljer industriförnödenheter. Göhlins har 16 anställda och är tex Secos största återförsäljare i Sverige och har ledande ställning inom automation

- Vi verkar i Sveriges ledande industriregion och intresset för tex sammanfogningsprodukter ökar hela tiden, berättar Göran Göhlin. 

 

 

För ytterligare information:

Henrik Olofsson   0370/ 331518

http://www.sammanfogning.se

www.gohlins.se