Långt borta och nära

Fler och fler aktörer på vår marknad arbetar med att direktleverera till sina kunder från producenterna. Ett system som är optimalt för mellanhanden som inte behöver bygga ett eget lager. Och bra för dig som kund då du kan få en produkt levererad snabbt.

Men systemet är inte optimalt ur en logistisk synvinkel. Gör du en beställning med 7 olika produkter så kan det i praktiken innebära 7 olika leveranser med 7 olika lastbilar vid 7 olika tillfällen. Leveranser med 7 följesedlar som sedan skall stämmas av mot fakturan från det företag du beställt av.

Denna utveckling har vi följt och sett konsekvenser av nu under några års tid. Och vi väljer att göra precis tvärtom. 95% av våra kunders beställningar består av produkter från många olika leverantörer och producenter. Göhlins har därför väl tilltagna lager av produkter för att du skall kunna få hela din beställning så samlat som möjligt och så snabbt som möjligt.

Vi kör ut din beställning med egna budbilar som passerar dig dagligen. Du får din order levererad samma dag som beställningen görs*.

 

* Se här för tider när beställning skall göras för att komma med nästa tur ut. Kunder utanför budbilarnas täckningsområde beställer före 15.30 för att få ordern levererad med företagspaket dagen efter.