IMG_3746 (1)

Ett sekel av samarbete - utställningen

 I 100 år har vi utvecklats sida vid sida med Gnosjös unika företagshistoria och vi har varit en del av det som producerats.
För att fira våra 100 år har vi sammanställt en utställning som ger ett litet smakprov på hur Göhlins har sett ut under ett sekel. Men framförallt visar utställningen ett urval av allt som har tillverkats i Gnosjö under samma tid. Man häpnar när man ser hur mycket av alla vardagsföremål som gjordes här.

Under alla år som Göhlins har funnits har många föremål, dokument och bilder sparats i arkiven. Det kommer väl till pass när man fyller 100 år. Men framförallt består utställningen av produkter från Gnosjös tillverkningshistoria och de allra flesta kommer från Gåröströms Industrimuseum. Tack för att vi fått tillgång till era samlingar. Vi är stolta över att Gnosjös tillverkningshistoria samtidigt är Göhlins historia. Ett sekel av samarbete och Gnosjöanda.

Utställningen "Ett sekel av samarbete" pågår under hela 2012 och kan ses på Göhlins måndag-torsdag 07.00-17.00, fredagar 07.00-16.00.