Kvartal 2 Göhlins
2019-08-23

Kvartal 2 Göhlins

Digitaliseringen blir allt hetare!


Nu har det gått ytterligare ett kvartal sedan det senaste nyhetsbrevet, tiden bara rusar iväg när man har roligt som vi oftast har på Göhlins. En av våra deviser är nämligen ” det ska vara roligt att göra affärer”

Göhlins håller ständigt på med att förenkla och framför allt förbättra sin webbshop för att göra det lättare för er att beställa. Först ut är alla Secos produkter där man nu kan gå in på till exempel en svarvhållare och klicka sig vidare och få tillgång på alla passande skär eller reservdelar. Vi kommer att utveckla de flesta produktgrupper på samma sätt. Logistiken är väl det som är viktigast idag inom ett företag och där försöker vi ständigt höja ribban vad det gäller Webbshopen-lagerhissen-utkörning då sammankopplat med vårt eget affärssystem Pengvin

Vad har hänt i övrigt av värde på Göhlins hittills i år – jo vi har blivit miljödiplomerade som vi är väldigt stolta över, vårt gemensamma databolag Pasab hade sin årliga användarkonferens i Göteborg för ca 100 deltagare och Göhlins personal utnyttjar vårt gym på andravåningen i princip varje dag. Det var en konstutställning där under en helg som blev succé för andra året. 

Anel en nyanställd chaufför, samtidigt som Anton ska vara pappaledig så kör en gammal god vän till Göran, Janne tillika Gustavs pappa, den ena budbilen under hösten.

Juli månad som är en lugn månad men vi har alltid haft öppet sen 1912 under semestern, det rusar ju inte precis men de som handlar är väldigt glada att vi har öppet. Det finns också tillfälle att fortsätta med våra förbättringar på vårt lager (butik) 

Vi ser med tillförsikt fram mot andra delen av året och tror att konjunkturerna ska hålla i sig länge till – ta kontakt med emil@gohlins.se eller din säljare så får du inloggning till webbshopen 

 

//Team Göhlins