Klädjätten som fortsätter växa
2023-03-16

Klädjätten som fortsätter växa

Kvalitet, leveranssäkerhet och hållbarhet – En guide till Blåkläder


Ett varumärke inom arbetskläder som alla förmodligen stött på någon gång är Blåkläder. Giganten håller till i Svenljunga och samarbetet med Göhlins blir allt tajtare. – För oss är Blåkläders leveranssäkerhet på kläder oslagbar, menar Ludvig Göhlin som även själv besökt produktionen i Asien.

Robin Dennis är från Svenljunga och har, som han själv säger, jobbat sig igenom hela ledet. Idag är han Blåkläders säljare gentemot Göhlins.

- Många Svenljunga-ungdomar får sitt första jobb här och man kör mycket internrekrytering här. Det visas alltid en stor omsorg för bygden från Blåkläders håll, förklarar Robin.

Efter att Göhlins gjort flera besök i Svenljunga sedan vi började med arbetskläder 2021 är det uppenbart att vi delar flera värderingar. Samma inställning som Blåkläder har om Svenljunga har vi på Göhlins alltid haft för Gnosjöregionen. Det är givetvis stor skillnad på de båda bolagens storlek, men attityden Blåkläder och Göhlins har gentemot respektive bygd är densamma: Här tar vi hand om varandra och här kan man växa!

HÅLLBART VÄXANDE

Och växer gör man dessutom på Blåkläder på flera plan. Omsättningen har dubblats de senaste fem åren, och man har under samma period byggt ut lokalerna, anställt fler människor och parallellt automatiserat lagerhanteringen med robotar i större utsträckning. Samtidigt har man utvecklat själva tillverkningen av kläderna. Med ett tätt samarbete med produktionen i Asien kan man förbättra leveranssäkerheten men också arbetsvillkoren.

Göhlins besökte själva en del av produktionen tidigare i år, och fick se en imponerande anläggning i Sri Lanka där hela produktionsledet låg under samma tak. Det var stort fokus på en hållbar tillvaro för personalen där Blåkläder bland annat står för transport mellan hemmet och arbetet och två måltider om dagen. På en intilliggande skola går de anställdas barn.

GÖHLINS KUNDER KAN SKÖRDA FRUKTERNA

Från produktionen anländer plaggen så småningom till Svenljunga och leveranssäkerheten för en Göhlinskund är skyhög. På Blåkläders lager i Svenljunga hittar man tusentals och åter tusentals lagerplatser långt upp mot taket. Antalet plagg man har hemma? Sjusiffrigt.

Utöver det enorma sortimentet och den höga kvaliteten så finns smidiga lösningar på tryck och tvätt redo för den som väljer att handla arbetskläder från Göhlins. Blåkläder fortsätter onekligen att satsa framåt på ett beslutsamt sätt och Göhlins kunder är några som kan få skörda frukterna.

- Väljer ni Göhlins så har vi garanterat den rätta lösningen för era behov av arbetskläder! Du får kvalitet, du får leveranssäkerhet och du får hållbarhet, förklarar Ludvig Göhlin.


Läs mer om arbetskläder här.

Se hela Göhlins klädsortiment i webbshoppen här.

SÄKRA BLÅKLÄDERTIPS FRÅN GÖHLINS:

SERVICEBYXA 14591845

Det här är en storsäljare som är en favorit även hos Blåkläder som själva gärna använder den. Bättre betyg går väl knappast att få?

Se i webbshopen.

SOFTSHELLJACKA 47492513

Jacka som verkligen passar alla årstider! Otroligt mångsidig och rörlig.

Se i webbshopen.

T-SHIRT 33321030

Även om man inte har krav på varsel så kan en viss förhöjd synbarhet på plaggen ändå göra skillnad för säkerheten!

Kontakta oss för att handla denna t-shirt

VARSELJACKA 44912513

Säkerheten främst! I ett helt komplett varselsortiment finns bland annat denna modell som bjuder på en mjuk, lätt och stretchig känsla samtidigt som den visar den styrkan som ett ordentligt arbetsplagg ska visa upp!

Se i webbshopen.


Kontakta oss och vi hjälper dig med arbetskläder!

0370-33 15 00
order@gohlins.se