2023-06-29

2023 än så länge

Semestertider nalkas och vi ser tillbaka på höjdpunkterna hittills under året!


Vår nya lagerhiss installeras i januari och vi börjar fylla den med varor och framförallt lite mer skrymmande saker som t.ex. kläder, handskar, sprayer m.m.

Våra nya säljare har kommit på plats och rivstartar med att plocka in flera nya kunder. Ytterligare en Göhlinare börjar dessutom hos oss när Adina som sköter inköpen tar mammaledigt. Anna Göhlin tar då över den sysslan och hjälper även Elisabeth på ekonomiavdelningen vid behov.

Ski Team Göhlins drar till Orsa Grönklitt för att köra två lopp och vi var några från Göhlins som var med och servade åkarna. Under Vasaloppet i mars är laget givetvis på startlinjen men även Anna och Ludvig. När hela säsongen sammanfattas har laget slutat på 13:e plats totalt i Ski Classics!

Planeringen inför företagets 111-årsjubileum är i full gång under tidiga våren och över 30 utställare har anmält sitt intresse för en minimässa på vårt område.

Vi anställer en ny lagermedarbetare som vi ser fram emot att välkomna efter semestern och Sebastian blir utesäljare.

111-årsfesten genomförs i maj och det blev en väldigt lyckad tillställning där vi utnyttjade hela området – Göhlins, Annexet, Klubben och även ett tält för grillservering mellan de sistnämnda byggnaderna. Du kan läsa mer om den strålande soliga dagen här.

Företagarna hade ett frukostmöte på Klubben och avslutade överraskande med att utse Göhlins till Årets företagare i Gnosjö kommun i konkurrens med 300 andra företag. Detta är ett bevis på vilka fantastiska medarbetare vi har!

Dessa medarbetare och deras respektive bjöds in till en lyckad fest ute vid Bolmen i början av juni. Där genomförde vi ett antal tävlingar, tog en liten tur på sjön och åt och drack gott!

När det kommer till försäljning så ser vi många positiva aspekter trots lite sämre konjunktur. Göhlins tar fler marknadsandelar och breddar oss hos många befintliga kunder! Och med tillförsikt på framtiden så vet vi att konjunkturen en dag kommer att vända!

Semestern är nu väldigt nära men vi ser till att som vanligt kunna ha öppet hela sommaren fast lite färre timmar än annars. Se våra öppettider för vecka 28-31 här.

Glad sommar önskar vi på Göhlins!



Text: Göran Göhlin och Oskar Geijersson