Ett händelserikt 2018 på Göhlins
2018-12-31

Ett händelserikt 2018 på Göhlins

2018 var ett fantastiskt år med många händelser och stora investeringar


Vi rivstartade med att öka försäljningen med nästan 20 % i januari för att citera en kund ” man ska gå ut hårt och sen öka”. Ligger mycket i pipeline inför kommande år, hemsidan, webshop, QR-inventering. Vi insåg att vi måste investera mycket i det som är runt omkring våra produkter som handlar mest om logistik. Hemsidan måste vara tilltalande och kunna ge den information som våra kunder vill ha. Vi har förstått att webshoppen kommer att vara avgörande för att vi ska kunna växa och överleva i framtiden. Vi inleder ett samarbete med Consid och Toxic samtidigt som Emil Göhlin (yngsta killen i syskonskaran) utbildad helikopterpilot börjar på heltid på Göhlins. Han ska jobba med allt som rör e-handeln och marknadsföring.

Det är ett hästarbete som är inlett och nu tyckte vi också att det var dags att ändra i ledningen så Ludvig blir VD och Filip Vice. Göran är i princip tillbaka på ruta ett, skämt åsido så försöker han vara mer en mentor men jobbar gärna på lagret och städar. Nu börjar vårt QR-System utvecklas också vilket innebär att kunden laddar ner en app i sin smartphone där man sedan kan inventera sina produkter man har i lager. Du skickar iväg beställningen som då går rakt in i vårt affärssystem.

Staffan Lindeborg (Årets Smålänning) lämnar vår styrelse efter 24 år och Gustav Sjöberg 32 år Affärschef på Martin & Servera ersätter honom. Felix Karlsson 27 år adjungerar i styrelsen men blev invald i slutet av 2018. Styrelsens medelålder börjar sjunka rejält.

Vår lagerhiss fungerar bättre och bättre ihop med vårt affärssystem. Förhoppningsvis i början av 2019 ska den vara fylld och vi ska ha klart vår utställning på ytan som har blivit tom. Vi har även två nyanställda under året Jens och Rasmus L. Känns som att vi har ett bra team med både erfarenhet och unga hungriga säljare.

Vi har även bytt namn under året till Göhlins i Gnosjö AB och adressen är Frejgatan 3

Vad händer på Annexet (grannbyggnaden som vi köpte 2017) förutom vår tejpavdelning och möbelföretaget Steel by Göhlin som är där sedan 2017. Gymmet på andra våning utvecklas ständigt och fler och fler av vår personal använder det. Det som kanske står på tur att bytas ut är vårt pingisbord för det används väldigt flitigt. Vi har ytterligare tre hyresgäster där och en är Isaberg golf academy med 112 vintertränande golfare 3 dagar i veckan i 8 veckor.

Vi närmar oss slutet av året och alla medarbetare har gjort ett fantastiskt jobb under året som vi avslutade med en julshow och julbord på Höganloft med respektive. Det blev All Time High även i år ca 72,5 milj och vi är nu 18 anställda. Personalen är det viktigaste vi har och försöker att hitta på lite roligt då och då. I år var vi i Stockholm en helg och bl.a. såg Mamma Mia the party och i somras hade vi en familjefest vid Bolmen

Vi vill med detta tacka våra kunder och leverantörer för 2018 och ser med tillförsikt fram på 2019 med fortsatta goda relationer.



Göhlins i Gnosjö AB