En höst på högvarv
2022-12-21

En höst på högvarv

Ytterligare ett kalenderår närmar sig sitt slut och på Göhlins sammanfattar vi tiden sedan semestern på detta sätt.


Vi har anställt Philip som ny chaufför och Benjamin som är på lagret. Philip kan ni även se på fotbollsplanen för han spelar i Gnosjö IF och Benjamin kan ni bli omsprungna av i löparspåret eftersom han tillhör eliten i Sverige på terräng- och långdistanslöpning. Kelly är numera på lagret istället för i budbilen och Simon har flyttat in till kontoret där han numera är innesäljare.

Vi menar också att man inte kan bromsa sig igenom kurvorna om man ska vinna ett race och har därför anställt två nya säljare med erfarenhet av vår bransch. Båda börjar i januari och vi ser fram emot att presentera dem för er inom kort.
 

ÄKTENSKAP OCH TÄVLINGAR

I september blev det bröllop på Mallorca för vår vd Ludvig och på så sätt fick vi en Göhlinare till i hans nyblivna fru Linn. Nu börjar vi bli många!

I november körde vi träning i Isabergs familjebacke med Ski Team Göhlins och flera av de andra sponsorerna. Vi hade kort därefter en lyckad personalfest på Klubben by Göhlins med god mat, golf, skytte och tävlingar som Josefin hade fixat med stor bravur.

Vårt skidlag Ski Team Göhlins åkte nyligen till Bad Gastein i Österrike för att åka de två första loppen för säsongen. Lite smolk i bägaren att Elias blev sjuk redan innan avfärd och Hanna insjuknade lagom till andra loppet. Men hela teamet på plats skötte sig mycket bra – kanske tack vare att delar av familjen Göhlin var på plats och coachade? Laget fortsatte sedan till Val Venosta i Italien då bland annat Hanna (tillfrisknad) tog en 15:e plats. Vi fortsätter följa säsongen på SVT!
 

CERTIFIERINGAR OCH INVESTERINGAR

Göhlins i Gnosjö AB är sedan i somras certifierade enligt ISO 9001 och 14001 vilket vi är stolta över. Vi har även investerat i en ny lagerhiss som kommer vara i bruk i början av nästa år. Vi fick göra ett rejält hål i taket för att för att få plats med den dock!

Givetvis har vi inte glömt av kärnverksamheten och har under hösten och vintern levererat tusentals och åter tusentals förnödenheter till företag i hela landet. De flesta leveranser åker inom GGVV-regionen i våra nya elektriska budbilar men vi skickar också till alla möjliga kunder över hela Sverige som funnit oss i sin jakt efter de rätta produkterna!

Vi kan konstatera att Göhlins fortsätter att öka och nu ser vi fram emot att ta nya tag 2023 med nya utmaningar, ny lagerhiss, nya säljare och även ett jubileum! Det är snart 111 år sedan Olof Artur Göhlin öppnade sin butik i Gnosjö 1912. Vi kan nu avslöja att vi kommer att fira detta med ett öppet hus redan under våren! Håll utkik!

-

Först har vi högtider att ta oss an! Vi har dock fortsatt öppet de allra flesta dagar, öppettiderna för jul/nyår finns här!

Från oss på Göhlins önskar vi alla en god jul och ett gott nytt år! 

 

Text: Göran Göhlin och Oskar Geijersson